Boka

COVID-19 ”Coronaviruset”

Till våra gäster med anledning av COVID-19 ”Coronaviruset”

Vi gör allt för att Du som gäst ska kunna känna Dig trygg hos oss. Viktigt är dock att vi alla hjälps åt och förhindrar att sprida detta virus!

Vi begränsar antal gäster i reception, affär och caféet för att minska risken för trängsel, det finns markerade avstånd på golvet att använda vid eventuell kö. En person från varje sällskap checkar in, handlar i affären eller beställer från café/restaurang etc, för att undvika trängsel inomhus. Det finns möjlighet att ta med sig mat/fika, då vi har starkt reducerat antalet sittplatser både inne och ute i caféet. Caféet och affären följer de regler och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten, dagligvaruhandeln och vår branschorganisation satt upp om avstånd och städrutiner för att ni ska känna er trygga.

För de gäster som bokat och betalat finns möjlighet att efter överenskommelse checka in utan att behöva komma in i receptionen. Möjlighet till snabbutcheckning finns genom att lägga nyckeln/nummerbrickan i den röda postlådan utanför receptionen.

Vi är extra noga med allt som har med hygien att göra! Vi har utökat och anpassat våra städrutiner i våra servicehus, tömningsstation och övriga allmänna utrymmen.

Om du har möjlighet använd din egen dusch & WC i husvagnen/husbilen, så minskar du risken för trängsel i och köer till servicehusen. Diska gärna i din egen husvagn/husbil. Vi har utomhusdiskplatser öppna men tänk på att undvika trängsel och diska en och en om möjligt. I servicehusets kök är det endast ett sällskap/familj i taget som ska befinna sig i lokalen för att undvika trängsel.

Stugorna kontrolleras, vädras och städas extra mellan varje gäst! Vi är extra noggranna med toaletterna samt kontaktytor som till exempel handtag, strömbrytare, fjärrkontroller etc. Alla nycklar rengörs noggrant mellan gästerna.

Alla golfklubbor, bollar och anteckningsblock rengörs noggrant mellan varje användare.

Vad gäller våra planerade evenemang under säsongen följer vi de beslut och rekommendationer som Regeringen och Folkhälsomyndigheten utfärdar. Detta kan
innebära att de flyttas, eller helt ställs in, om ett genomförande strider mot då gällande regler!

Saker som Du kan hjälpa Dig själv och oss alla med:
HÅLL AVSTÅND både ute och inne i byggnader. 1,5 – 2,0 meter rekommenderas. Innan Du går in i servicehus eller reception – kolla att det går att hålla avstånd! Om inte, vänta utanför.
KOM INTE SJUK! Om Du känner Dig det minsta sjuk med t e x hosta, halsont, snuva eller feber, vänta med att besöka oss tills du är frisk igen!
HYGIEN! Tvätta händerna noga och ofta.

Om vi hjälps åt, tänker oss för samt visar varandra hänsyn och tålamod, så ska vi alla kunna känna oss trygga och få en trevlig semestervistelse här på Stenåsa Stugor & Camping även i dessa ”Coronatider”!

Bästa hälsningar

Annicka & Kenta med personal

Boka