Boka

COVID-19 ”Coronaviruset”

Till våra gäster med anledning av COVID-19 ”Coronaviruset”

Vi följer de beslut och rekommendationer som Pandemilagen, Regeringen, Folkhälsomyndigheten och vår branschorganisation utfärdar.

Vi gör allt för att Du som gäst ska kunna känna Dig trygg hos oss. Egen-ansvaret är stort hos varje enskild individ att vidta och följa de rekommenderade åtgärderna. Det är viktigt att vi alla hjälps åt och förhindrar att sprida detta virus!

Vi begränsar antal gäster i reception, affär och café för att minska risken för trängsel, det finns markerade avstånd på golvet att använda vid eventuell kö. En person från varje sällskap checkar in, handlar i affären eller beställer från café/restaurang etc, för att undvika trängsel inomhus. Det finns möjlighet att ta med sig mat/fika, då vi har starkt reducerat antalet sittplatser både inne och ute i caféet. Caféet och affären följer de regler och riktlinjer som Pandemilagen, Folkhälsomyndigheten, dagligvaruhandeln och vår branschorganisation satt upp om avstånd och städrutiner för att ni ska känna er trygga.

För de gäster som bokat och betalat finns möjlighet att efter överenskommelse checka in utan att behöva komma in i receptionen. Möjlighet till snabbutcheckning finns genom att lägga nyckeln/nummerbrickan i den röda postlådan utanför receptionen.

Vi är extra noga med allt som har med hygien att göra! Vi har utökat och anpassat våra städrutiner i våra servicehus, tömningsstation och övriga allmänna utrymmen.

Om du har möjlighet använd din egen dusch & WC i husvagnen/husbilen, så minskar du risken för trängsel i och köer till servicehusen. Diska gärna i din egen husvagn/husbil. Vi har utomhusdiskplatser öppna men tänk på att undvika trängsel och diska en och en om möjligt. I servicehusets kök är det endast ett sällskap/familj i taget som ska befinna sig i lokalen för att undvika trängsel.

Stugorna kontrolleras, vädras och städas extra mellan varje gäst! Vi är extra noggranna med toaletterna samt kontaktytor som till exempel handtag, strömbrytare, fjärrkontroller etc. Alla nycklar, nummerbrickor och inpasseringskort rengörs noggrant mellan gästerna.

Alla golfklubbor, bollar och anteckningsblock rengörs noggrant mellan varje användare.

Under rådande omständigheter avvaktar vi för närvarande med att planera för några evenemang under säsong 2022, men öppnas möjligheten upp för att kunna anordna några på ett Corona-säkert sätt kommer detta att meddelas.

Saker som Du kan hjälpa Dig själv och oss alla med:
HÅLL AVSTÅND både ute och inne i byggnader. 1,5 – 2,0 meter rekommenderas. Innan Du går in i servicehus eller reception – kolla att det går att hålla avstånd! Om inte, vänta utanför. respektera maxantalet avseende antalet personer inne i våra byggnader.
KOM INTE SJUK! Om Du känner Dig det minsta sjuk med t e x hosta, halsont, snuva eller feber, vänta med att besöka oss tills du är frisk igen!
HYGIEN! Tvätta händerna noga och ofta.

Om vi hjälps åt, tänker oss för samt visar varandra hänsyn och tålamod, så ska vi alla kunna känna oss trygga och få en trevlig och säker vistelse här på Stenåsa Stugor & Camping även i dessa ”Coronatider”!

Bästa hälsningar

Annicka & Kenta med personal

Boka